top of page

Etterfølger er klar

En 40-åring fra Bodø er valgt til å lede Kunnskapssenteret i Gildeskål.- Vi har stor tro på at Mathis Larsen er den rette for vår organisasjon, uttaler styreleder Randi Busch Bøkestad i Kunnskapssenteret i Gildeskål (Kigok).


Overtar etter Tore

For nå er etterfølgeren klar! Det var i juli det ble kjent at nåværende daglig leder, Tore Laugsand (f. 1963), skal fratre etter sju år som KigOK-sjef. Han overtar nemlig 5. oktober som daglig leder for Gildeskål kommunes Sjøfossen Næringsutvikling AS. Fredag 28. august tilsatte Busch Bøkestad og resten av KigOK-styret altså hans etterfølger.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven! Og jeg ser fram til å bli kjent med de ansatte og samarbeidspartnerne til KigOK, sier Mathis selv.

Bodøværingen er født i 1980, og fikk stillingen i konkurranse mot 15 andre søkere.


Dato er 1. oktober

I likhet med Sjøfossen Næringsutvikling AS, er KigOK lokalisert i Gildeskål Marine Center på Øya ved Inndyr. Her tiltrer Mathis Larsen 1. oktober i år som daglig leder for en virksomhet som for eksempel inneholder betydelig kurs- og opplæringsaktivitet, prosjektutvikling og prosjektledelse, rekrutteringstiltak for sjømatnæringen og eget opplæringskontor. Selv skal han dra nytte av sin bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøgskolen BI, samt lang ledererfaring fra lederjobber i Iris Service og Bama Gruppen.

 

Tekst: Edmund Ulsnæs

Foto: privat


85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page