top of page

Ferdig bygg – økt bolyst

Berit Skoglund (78) er en av fire heldige leieboere som har fått flytte inn i Halsa Boligbyggs nyeste ferdigstillelse. – Jeg stortrives og kunne ikke hatt det bedre! Smiler hun.


En romslig og veldig moderne leilighet bor hun i, på gateplan med to soverom. Varmekabler, egen carport med parkering og en nydelig utsikt er stikkord for å beskrive den nye firemannsboligen på Grindåsen.

- Det var viktig for meg å kunne leie og slippe vedlikehold av et helt hus. Det ble for mye for meg, spesielt etter at jeg ble alene, bemerker Berit.

Hennes mann gikk bort for fire år siden, og huset hun tidligere eide på Jæra i Glomfjord krevde den positive damen for mye. Hun flyttet inn i ny leilighet på Halsa i september i år.


Berit Skoglund er intet annet enn kjempefornøyd med sitt nye hjem, leilighet i splitter ny firemannsbolig på Grindåsen. – Her stortrives jeg! Fastslår hun.


Stortrives

- Jeg har bodd på Halsa for en del år siden, men mye har skjedd siden den gang. Det er mange nye mennesker her og det synes jeg er veldig fint. Jeg stortrives med å bo her, det er så stille og rolig. Og ikke minst en fantastisk utsikt, smiler hun.

Leieboliger er sterkt etterspurt på Halsa og endelig står firemannsboligen på Grindåsen ferdig og er innflyttet, satt opp av Halsa Bygg på oppdrag fra eiendomsselskapet Halsa Boligbygg AS. Totalt fire enheter med en størrelse på ca. 80 kvm hver - alle med to soverom og høy standard.


 

Halsa Bygg AS Etablert i 1988, tuftet på brødrene Karl og Tormod Kildals tidligere foretak, som var stiftet i 1979. Eies i dag av Karls sønner Kåre Kildal (f. 1963) og Bjørn Kildal (f. 1981), som gjennom holdingselskaper eier 50 prosent hver av selskapet. Bjørn er daglig leder, mens Kåre har funksjonen som økonomisjef, fra sitt bosted i Bergen. Halsa Bygg oppnådde i 2021 driftsinntekter på 53,4 millioner kroner, og bedriften har om lag 40 ansatte. Brødrene Kildal eier på samme måte datters

Etablert i 1988, tuftet på brødrene Karl og Tormod Kildals tidligere foretak, som var stiftet i 1979. Eies i dag av Karls sønner Kåre Kildal (f. 1963) og Bjørn Kildal (f. 1981), som gjennom holdingselskaper eier 50 prosent hver av selskapet. Bjørn er daglig leder, mens Kåre har funksjonen som økonomisjef, fra sitt bosted i Bergen. Halsa Bygg oppnådde i 2021 driftsinntekter på 53,4 millioner kroner, og bedriften har om lag 40 ansatte. Brødrene Kildal eier på samme måte datterselskapet Halsa Boligbygg AS, som eier deler av Halsa Byggs forretningslokaler, lokalene til Joker Halsa og Meløy Auto på Halsa, flere to- og firemannsboliger på Halsa og Engavågen, samt en andel av Sjystjerna-bygget, tidligere Fiskklipp, på Ørnes. Halsa Boligbygg AS eier også selskapet Best Halsa AS. Tekst: Edmund Ulsnæs

 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page