top of page

Funnet sin plass

Litt frem og tilbake har det vært – Bernt Ole Jensen (38) har mye arbeidserfaring og en selgers sjel. Endelig har han funnet sin plass hos Monter Solhaug!


Bernt Ole Jensen stortrives på sin nye arbeidsplass. Et spennende fagmiljø som han brenner etter å lære mer om!


Ørnes Blikk, Byggmix og matvarebutikken Coop i Ørnes sentrum - du har garantert sett han. Smilende, serviceinnstilt og slår gjerne av både en prat og en spøk. Bernt Ole har mye arbeidserfaring, og for et år siden landet han fast jobb hos Monter Solhaug. - Jeg har jo ingen fagbrev eller utdanning, men jeg har mye og god erfaring med å jobbe med og for kunder. Jeg solgte meg selv inn til sjefen her hos Monter, og fikk heldigvis stillingen!


Skummelt - Klart det var skummelt. Jeg hadde jo ingen reell erfaring med byggevare, verktøy eller maling, sånn foruten om det jeg har gjort på fritiden hjemme med huset, og litt fra tiden min hos Byggmix. Så det ble og er fortsatt en bratt læringskurve, humrer han. Man kan kanskje kalle det skjebnen at det er Bernt Ole du møter når du skal handle byggevarer. Hans samboer Oddbjørg er hjelpepleier og jobber kveldsvakter, og selv jobbet han hos matvarekjeden Coop. Så skjedde det utenkelige – 38-åringen fikk et hjerteinfarkt. - Det kom av stress. Jeg stresset på meg et hjerteinfarkt, og det var veldig ubehagelig og skummelt. Så da måtte jobb-situasjonen endres. Like etter at han ble friskmeldt fra hjerteinfarktet dukket stillingen hos Monter opp. Han søkte på jobben – og resten er historie.


Det er riktig for meg å holde på med dette. Jeg synes det er helt fantastisk, og det er utrolig givende med fornøyde kunder! Bernt Ole Jensen

Et vendepunkt Hjerteinfarktet førte til et vendepunkt i Bernt Oles liv. Livet måtte fortsette uten stress. - Det er jeg veldig nøye på, jeg vil ikke ha stress i livet mitt, minst mulig i alle fall. Jeg har kjent på hvor alvorlig det kan bli, og jeg vil ikke tilbake dit, forteller han åpent og ærlig. Nåja, så kan det nok bli litt stressende i den verste rush-tiden hos Monter også. Men det håndterer han på en god måte. - Vi har veldig fine og tålmodige kunder, og jeg har utrolig mange flotte kollegaer som jeg kan støtte meg på om jeg skulle trenge det, smiler han.

Han har en selgersjel, og fornøyde kunder er alfa omega. – Det viktigste er at kundene føler de får den hjelpen de ønsker, og helst litt til! Smiler han.


Sin plass Med fast jobb, og første planlagte ferien med familien på 15 år stortrives Bernt Ole hos sin nye arbeidsgiver. - Det er et fantastisk arbeidsmiljø, og selve faget er utrolig spennende og interessant. Jeg ønsker å lære, og vil bli flink på dette. Det er absolutt her jeg vil være! Bernt Ole er født og oppvokst i Meløy, og er bosatt på Ørnes med samboer Oddbjørg Sneland. Sammen har de to gutter – Mikael og Joakim. Han er sønn av Oddbjørn Jensen og Eva Britt Eliassen.

 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page