top of page

Grattis med læreplass!


Jørgen Rafaelsen

Alder: 21

Bosted: Reipå

Yrke: Fagoperatør ved Bilfinger, Glomfjord


- Grattis med fast jobb, Jørgen!

- Takk skal du ha! Jeg trives veldig godt i hjemkommunen min og i jobben jeg gjør. Jeg har hatt i ‘kortene mine’ at det er i Meløy jeg ønsker å være. Og hadde ønske om å jobbe hos Bilfinger siden jeg var lærling der. Jeg trivdes veldig godt på grunn av de trivelige folkene, jobben og fine arbeidstider. Nå har ‘kabalen’ min gått opp.


- 21 år og snart to fagbrev?!

- Ja, likeså greit å bli ferdig når man først er i gang! (Driftige Jørgen jobber både som rørlegger og industrimekaniker og er i ferd med å ta sitt andre fagbrev som rørlegger) Jeg har hatt lyst til å ha flere ben å stå på. Har også alltid visst at jeg ville jobbe med hendene, og jeg har vært glad i å skru på ting. Etter tiende ble det derfor et naturlig valg å bli mekaniker og jeg begynte ved TIP (teknikk og industriell produksjon, red.anm.). ved Meløy videregående skole i Glomfjord. Industrimekaniker falt mest i smak for min del. Det gir en mer allsidig og variert arbeidshverdag, og så er det veldig skøy.

 

Jørgen er født i Narvik og oppvokst i Reipå der han nå bor sammen med sin samboer, Kamilla Hagevik Brattøy. Han har en bror, Lasse Rafaelsen, og er sønn av Judy og Leon Rafaelsen.

 

Tekst: Irene Granberg

Foto: Edmund Ulsnæs

42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page