top of page

Grattis med læreplass, Olav!


Olav Fyhn

Alder: 18

Bosted: Inndyr, kommer fra Oslo

Yrke: Lærling i akvakulturfaget ved Gildeskål Forskningsstasjon AS (GIFAS)


- Gratulerer med læreplass ved Gifas, Olav!

-Takk, takk! Jeg er veldig fornøyd med å få læreplass ved GIFAS. Jeg har nå gått to år ved Meløy videregående skole, først naturbruk deretter akvakultur, før jeg begynte som lærling nå i mai som røkter. Jeg har vært utplassert ved GIFAS tidligere og visste det var hyggelige folk der i tillegg til et godt arbeidsmiljø, og jeg trives veldig godt!

- Fra Oslo til Inndyr, hvordan gikk dét til?

- Jeg kjenner noen som er fra Inndyr som fortalte om skolen. Og etter tiende flyttet jeg og en kompis sammen, og vi bestemte oss bare for å gjøre det. Så vi flyttet nordover begge to og begynte på akvakulturfaget ved Inndyr. Jeg hadde ikke planer fra jeg var liten om å bli fiskeoppdretter - jeg hadde ikke hørt om det en gang! Så ble det bare sånn, det ble oppdrett. Jeg har hatt to fine år på Inndyr, så får vi se etter læretiden hva det blir til. Jeg vil anbefale denne skolen. Det ble bedre enn forventet og jeg trives veldig godt, dét gjør jeg, avslutter Olav som er født og oppvokst i Oslo der hans foreldre bor. Han har to eldre søsken som forøvrig bor i Oslo og Bergen.

 

Tekst: Irene Granberg

Foto: Privat

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page