top of page

Grattis med læreplass hos Statkraft, Charlotte!


Navn: Charlotte Fagerhaug

Alder: 21

Bosted: Glomfjord

Yrke: Lærling i kontor- og administrasjonsfaget hos Statkraft


- Gratulerer så mye med læreplass i Statkraft, Charlotte! - Tusen takk! Dette har vært drømmejobben min helt siden jeg var liten jente og var med mamma på jobb. Jeg husker jeg brukte å lage kontor hjemme hvor jeg brukte bøker som PC, hehe! Jeg har vokst opp på Rognan, og flyttet til Bodø sammen med storesøsteren min da jeg var 15 år. Der gikk jeg videregående i Service og Samferdsel i to år. Like før jeg skulle begynne læretiden min ble vi gravide, så da ble det utsatt litt. I 2019 fikk samboeren min jobb hos Norwegian Crystals, så da flyttet vi til Glomfjord. Og heldig som jeg var, skulle Statkraft ta inn lærling i kontor- og administrasjonsfaget for første gang, så da søkte jeg og fikk jobben. Jeg har bare vært her siden 1.oktober, men trives veldig godt!


- Hva er det aller beste med jobben din? - Det må være at jeg får sitte her blant så mange mennesker og være en del av noe så stort, og samtidig føle at jeg kan bidra med noe. Jeg syns det er utrolig fint at jeg blir inkludert i alt som skjer, både prosjekter og møter – slik at jeg får lære om prosessene og hvordan ting fungerer. Og så liker jeg jo arbeidsoppgavene veldig godt, for eksempel dette med å bestille og innhente ressurser til planlagte oppdrag, og de regnskapsrelaterte tingene som er typisk for kontor- og administrasjonsfaget.


- Hva har du lyst til å gjøre etter du er ferdig med læretiden? - Jeg håper virkelig at jeg får muligheten til å fortsette i Statkraft! Samboeren min har nettopp fått seg ny jobb i Glomfjord, så vi ønsker å bli i Meløy.

 

Charlotte bor i Glomfjord med sin samboer Lars Åsvang (34) og deres felles datter Dina (2). Hennes foreldre bor på Rognan, og heter Tanja Strand og Tommy Fagerhaug. Hun har tre eldre søsken.

 

Tekst: Synne B. Ulsnæs Foto: Privat

257 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page