top of page

Gratulerer med læreplass hos Cargill, Sander!


Navn: Sander Nicolai Sjøteig

Alder: 18

Bosted: Engavågen

Yrke: Lærling i kjemiprosessfaget ved Cargill

- Gratulerer med læreplass hos Cargill, Sander! - Tusen takk! Jeg har vært lærling hos Cargill nå siden 1. september og trives utrolig godt. Jeg bestemte meg allerede i 9. klasse for at jeg skulle gå kjemi og prosess i Glomfjord. Grunnen til at jeg ville ta denne utdanningen var at jeg syntes det hørtes ut som en utfordrende og spennende jobb, men også fordi den gjør at jeg kan få jobb i flere forskjellige bransjer, både her i Meløy – men også andre steder i landet.

- Hva liker du aller best med jobben din? - Vel, først og fremst liker jeg at dagene aldri er like og at jeg alltid får være med på noe nytt. Jeg synes det er veldig positivt at de har mye fokus på selvstendighet, som gjør at jeg hele tiden utvikler meg og kan gjøre mer av arbeidet på egen hånd. Og ikke minst kollegaene mine, selvfølgelig - som bidrar til at det er godt arbeidsmiljø.

- Hva har du lyst å gjøre etter endt læretid? - Aller først har jeg lyst å dra i militæret! Men etter det så ser jeg for meg at jeg vil ta en bachelor i prosessteknologi, fordi det gir meg muligheten til å jobbe innenfor forskjellige områder i havbruksbransjen. Da kan jeg for eksempel ha ansvar for utvikling av anlegget og være med å planlegge nye prosjekter.

 

Sander bor på Engavågen, er sønn av Tony Benjaminsen og Ramona Sjøteig, og har fem yngre halvsøsken.

 

Tekst: Synne Bakken Ulsnæs Foto: Privat

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page