top of page

- Jeg er gildeskålpatriot!

- Det å kunne bo og jobbe på Inndyr er perfekt for meg og familien min, det er utrolig idyllisk her! forteller den nye prosjektmedarbeideren i Kigok, Isabel Bergseter Hansen (35).


5. august startet det nye eventyret for Isabel, og etter å ha jobbet ti år som styrer i Inndyr barnehage gleder hun seg stort til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer i ny-jobben hos Kigok. - Det blir veldig spennende! Jeg jobber nå med rekrutteringsprosjekt, hvor vi forsøker å rekruttere barn og unge til sjømatnæringen, forteller Isabel.


- Jeg fikk jobbe en del med forskjellige prosjekter når jeg jobbet i barnehage, så nå blir det spennende å utvikle meg videre på det, og bli bedre på prosjekt-jobbing i Kigok. Isabel Bergseter Hansen

Fra hav til gaffel Hovedmålet for prosjektene Isabel skal jobbe med er å gjøre de unge kjente med sjømat- næringen, og gjøre de interesserte i å jobbe i næringen i framtiden. Og det å jobbe med barn og unge er noe hun er rimelig trygg på; hun er nemlig utdannet barnehagelærer. - Jeg fikk jobbe en del med forskjellige prosjekter når jeg jobbet i barnehage, så nå blir det spennende å utvikle meg videre på det, og bli bedre på prosjekt-jobbing i Kigok.

Nå skal den engasjerte damen være med på prosjektet «Fra hav til gaffel», hvor ungdoms- skoleelever får besøke flere ulike sjømatnæringer i kommunen. Så får ungdommene være med på å tilberede fisk, med hjelp fra en profesjonell kokk. - Jeg gleder meg masse til å komme i gang!


Flyttet hjem Inndyr-dama ble født i Bodø, og bodde der fram til familien flyttet til Inndyr da hun gikk i 5.klasse. Deretter utdannet Isabel seg til barnehagelærer i Trondheim, før hun flyttet hjem igjen til Inndyr, for å bo nærmere familien. Inndyr, hvor hun nå bor med samboer Sindre Kibsgaard (33) og deres felles to barn, er perfekt match. - Vi trives veldig godt, vi har mange gode venner her og bor rett på siden av nærmeste familie, noe som er veldig fint for ungene. Jeg er skikkelig Gildeskål-patriot!

Nå gleder hun seg veldig til å ta fatt på nye utfordringer, samt å selv bli bedre kjent med sjømatnæringen. Sammen med samboer Sindre har Isabel to gutter på 6 og 1,5 år.

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page