top of page

Jostein i fast jobb

Han har gått læretiden hos Meløy Elektro, og etter å ha bestått fagprøven har Jostein Mikkelborg (20) nå signert kontrakt om fast jobb!


- Det er jeg veldig fornøyd med, jeg trives veldig godt her! Jeg kjenner folkene som jobber her godt, smiler Jostein. Oppvokst på Reipå, Jostein har gått videregående-løpet sitt ved Meløy videregående skole i Glomfjord ved elektro-linja. - Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre etter ungdomsskolen, men jeg søkte elektro og syntes det var veldig artig.


I fjor skrev Ny Næring om Jon-Eirik Tindvik og Tarjei Sandaa som fikk fast jobb hos Meløy Elektro med rykende ferskt fagbrev. Nå ansetter de også Jostein Mikkelborg.


Tradisjon? Også i fjor skrev Ny Næring om lærlinger hos Meløy Elektro som ble fast ansatt, nesten i det sekundet fagprøven var bestått. Den gangen var det Tarjei Sandaa og Jon-Eirik Tindvik. - Vi har innsett at hvis vi skal få flere fagarbeidere i jobb, må vi lære dem opp selv. Vi bor dessverre litt i en utkant, og det er ikke så mange som flytter hit. Så hvis vi vil ha gode elektrikere, må vi lære de opp og ta vare på de, forteller Roger Stormo som er daglig leder i Meløy Elektro. Og ønsket fra bedriften er klart – beholde Jostein i Meløy! Men hva med Jostein? - Jeg føler det er trygt å være her, jeg trives veldig godt på jobb og har familien og venner nært. I tillegg så ønsker jeg kanskje å utdanne meg videre ved å gå fagskole etter hvert, og det er Meløy Elektro veldig positiv til, så jeg er veldig fornøyd med arbeidsplassen min, smiler han.


- Hvis vi vil ha gode elektrikere må vi lære de opp selv, sier Roger Stormo som er daglig leder hos Meløy Elektro, her sammen med Jostein Mikkelborg.


Spenning på jobb For tiden jobber Jostein på prosjekt i Aspdalen på Ørnes, hvor det jobbes med å ferdigstille nye leiligheter som skal selges og leies ut. - Jeg er veldig glad i jobben min, og får lov til å jobbe med mye forskjellig, slik at jeg blir ganske allsidig. Jeg er som type veldig nøye, og det er viktig for meg å ha ting på stell. Det er sånn jeg får ro i hodet, ler han. Jostein er sønn av Trond Mikkelborg og Beate Henningsen. Han er oppvokst på Reipå, men bor i dag på Ørnes med samboer Julie Olsen. Jostein har tre eldre søsken – David Leonhardsen, Barbro Leonhardsen og Tord Mikkelborg.

126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page