top of page

Krisen bekreftet behov

- Vi ser at kundene ser på vår tilstedeværelse som så verdifull at de velger å vente på oss, forteller Ulla Simonsson.

I havgapet ved Storvikbukta holder de til. Med blant annet Volvo og Ikea på kundelisten, omsatte Simonsson & Widerberg Lean Consulting med sine 3 ansatte for rundt 4 millioner kroner i 2019. Bedriften som tilbyr ekspertise på forbedringsarbeid satt i system, har ikke blitt nevneverdig påvirket av korona-restriksjoner.


Ulla Simonsson


- Vi fikk nye oppdrag, ingen er blitt kansellert, men blitt utsatt, opplyser Simonsson. Reising er nødvendig for bedriften, men de har fulgt helsemyndighetenes råd om å holde seg hjemme. Hun forteller videre at Lean Consulting i den forbindelse har tilbudt sin ekspertise igjennom digitale verktøy. - Kundene ønsket heller å vente på oss ut fra deres egen situasjon eller stengte grenser, da de ser verdien i hvordan vi har jobbet hittil i prosjektene, med vår tilstedeværelse, sier Ulla. En ydmyk daglig leder forteller også at denne perioden har ført med seg tid for refleksjon.

- Vi ble tvunget til å stoppe opp. Siste år har det vært mange oppdrag. Nå passet tiden for å hente krefter og bli sterkere i det vi skal gjøre. Det er én sak å si ‘vi skal stoppe opp å skape tid for refleksjoner’– en annen sak er å faktisk gjøre det. For man vil jo så gjerne ta oppdrag! Vi kan ikke vite hva som skjer fremover, men går det bra til høsten – som det ser ut nå, lover det godt, avslutter lederen i Simonsson & Widerberg Lean Consulting.

 

Tekst: Irene Granberg. Foto: Edmund Ulsnæs

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page