top of page

Markus + Meløy = Trivsel


- Det er viktig for meg å opptre trygt, ærlig og profesjonelt i møte med kundene! Markus Vollen (28) hos Meløy Elektro tar god kundebehandling på alvor.


- Jeg blir ansiktet utad for bedriften og det er viktig for meg at kundene opplever at vi er gode på det vi gjør, utdyper han. Markus er opprinnelig Bodø-mann som flyttet til Meløy og Ørnes for et par år siden. Roen, jobben og hverdagslivet er svaret han gir når han får spørsmålet – hvorfor?

- Folk har bedre tid her. Det er ikke så mye stress og mas, man tar seg tida til å se hverandre, høre etter og prioritere å være hyggelige. Det liker jeg veldig godt. Og så traff jeg en dame her da, smiler han.

Markus Vollen


Folk har bedre tid her. Det er ikke så mye stress og mas, man tar seg tida til å se hverandre, høre etter og prioritere å være hyggelige. Markus Vollen

Folkene - Den menneskelige behandlinga synes jeg er så viktig og tror det har mye å si for kundenes opplevelse av bedriften vår. Jeg legger mye energi i å virkelig høre på kunden og ta hensyn til deres ønsker og tanker. Det resulterer jo i at man ofte blir tilbudt både kaffe, kake og lunsj hjemme hos kunder, humrer han.

Men han må jobbe litt med seg selv – Markus innrømmer at han egentlig er ganske sjenert og introvert.

- Men så blir det noe annet når man får på seg arbeidsklærne og har en jobb å gjøre. Det er ikke skuespill, men man har en annen rolle og oppgave. Og da løsner det, utdyper Markus.

Markus har fått utvidet ansvar i bedriften, blant annet for montering av elbil-ladere! - Det er moro med ansvar, smiler han.

Ansvaret

Nå har Markus fått utvidet ansvar i bedriften, spesielt på to områder: Elbil-ladere og montering av smartsystemer for strømstyring. - Det er moro da, med ansvar. Det trives jeg med. Og så er det veldig morsomt å få henge med på utviklingen i bransjen. Teknologien utvikler seg så fort og det meste er jo ulikt det det var for 10 år siden. Spesielt montering av elbil-ladere har tatt seg opp og nå begynner det rett og slett å bli travelt for bedriften.

- Vi har masse arbeid og det er veldig fint. Ingenting er bedre enn det, så det er vi veldig fornøyde med!

Markus er stolt av arbeidsplassen sin og jobben han utfører. – Selv om jeg er veldig dårlig på å ta imot skryt så får vi jo ofte høre at kundene er veldig fornøyde med jobben vi gjør. Det er stas!


Ting skal være ordentlig og jeg gir meg ikke før det er det. Jeg ville aldri montert noe hjemme hos en kunde på en måte jeg ikke ville hatt det selv. Markus Vollen

Plassen

- Hva er det som gjør deg til en god elektriker Markus? - Hmm. Tja, jeg synes jo det er veldig ubehagelig å skryte av meg selv, hehe. Men jeg er perfeksjonist. Ting skal være ordentlig og jeg gir meg ikke før det er det. Jeg ville aldri montert noe hjemme hos en kunde på en måte jeg ikke ville hatt det selv. Så nøyaktighet og det at jeg er faglig sterk gjør meg nok til en god elektriker. Og så liker jeg folk!

Og Meløy har gitt mersmak for Markus, han utrykker klart og tydelig at her blir han.

 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page