top of page

Mot slutt på Inndyr

Etter fire år med spennende lederoppgaver hos Meløy videregående skole, flytter Marita Martinussen (41) tilbake til Fauske. Der blir hun ny leder for anleggslinja.

Marita Martinussen


Marita og barna kom tilflyttende til Ørnes i 2017, og siden den gang har hun vært studierektor på Inndyr og barna har gått skole på Ørnes. - Det å komme tilflyttende til Ørnes med to barn var en utrolig fin opplevelse! Vi ble så godt tatt imot, og det har vært så lett å finne seg til rette i lokalsamfunnet, smiler hun. - Så det er med andre ord ikke på grunn av mistrivsel at dere flytter? - Nei, absolutt ikke. Men av familiære årsaker er vi nå bosatt på Fauske igjen, og da blir det i lengste laget å pendle, forklarer hun.


En spennende reise Da hun begynte i jobben på Inndyr hadde hun jobbet 15 år som lærer hos nettopp Fauske videregående skole. Nå har hun også fire års erfaring som studierektor, i tillegg til at hun har fullført mastergraden sin. - Ja, i fjor sommer ble jeg ferdig med en master i skoleledelse. Det jeg har lært under utdanningen har vært veldig relevant for jobben jeg har gjort på Inndyr. Det har vært mye å lære og sette seg inn i, absolutt – men det har vært en utrolig spennende reise, sier Marita. - Jeg har hatt det helt fantastisk i jobben på Inndyr, og føler meg heldig som har fått være en del av et arbeidsmiljø med så trivelige og ikke minst dyktige folk. Det blir absolutt vemodig å forlate.


Tilbake til det (u)kjente

Fra og med høst-semesteret er altså Marita tilbake ved sin gamle arbeidsplass, og er klar til å ta over ansvaret for anleggslinja.

- Det er en veldig spennende jobb jeg skal inn i, som jeg er veldig motivert for. Til tross for at jeg kjenner skolen godt skal jeg jo inn i en helt ny rolle og jeg er ikke tvil om at læringskurven blir bratt denne gangen også, sier hun. På Inndyr

- Men akkurat nå ligger fokuset på finne personen som skal ta over jobben som studierektor, og sørge for at overgangen blir så solid som mulig, avslutter Marita.

 

Tekst: Synne Bakken Ulsnæs. Foto: Edmund Ulsnæs

239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page