top of page

- Når folk er misfornøyde, prøver jeg å få de blid igjen!

Margrethe Ringøy (58) er damen i telefonen hos Monter Solhaug. Hun videreformidler beskjeder, setter over og hjelper alle som måtte ringe. Hun er ikke ansiktet - men stemmen utad!


- Det er en superfin jobb. Det har aldri vært en tid hvor jeg ikke har trivdes på jobb, forteller hun. Alene i administrasjonen styrer Margrethe showet litt selv, frihet under ansvar kan det kanskje også kalles. - Jeg har fått stor frihet i jobben min ja, absolutt. Det har gjerne vært litt sånn at så lenge jobben er gjort, så er det ingen som legger seg opp i arbeidshverdagen min, og det er veldig fint. Varierende arbeidsoppgaver finnes også, i tillegg til å sitte i telefonen. - Jeg fakturerer, purrer, sender inkasso, holder orden på kontoer, styrer med lønn og ikke minst koker jeg kaffe! ler hun.


Det har aldri vært en tid hvor jeg ikke har trivdes på jobb! Margrethe Ringøy

Vokser ikke på trær - Jobbene i Meløy, altså. Så jeg er veldig takknemlig for at jeg har en så fin og stabil arbeidsplass, med flotte kollegaer og arbeidsoppgaver som jeg trives så godt med. Det er jo ikke en selvfølge! Det skjer jo også av og til at det ringer en misfornøyd kunde, og som første kontaktpunkt er det Margrethe som må trø til. - Det er helt greit å få skyllebøtter av og til. Om folk er misfornøyd, må de får lov å si det, det er jo helt greit. Men når de er misfornøyde prøver jeg jo å hjelpe de så godt jeg kan, slik at de blir blide igjen! Før i verden Allerede som 18-åring flyttet Margrethe til Halsa, hvor hun fortsatt bor i dag. - Jeg traff mannen min når han gikk ved Nordlands fiskerifagskole. Han var en såkalt ‘slogstudent’, det var i alle fall det vi kalte dem, mimrer hun lattermildt. Kjell Sture og Margrethe fant hverandre og på Halsa hadde Kjell Sture bodd, og på Halsa skulle han bo. - Jeg trives veldig godt her. Jeg er aktiv i mye, blant annet spiller jeg i korps og er instruktør på sirkeltrening i regi av Meløy Frisklivssentral. Så driver jeg med litt regnskap for forskjellige lag og foreninger! Margrethe og Kjell Sture har to barn – Silje Ringøy og Ernst Magne Ringøy.

 

Tekst: Malin B. Ulsnæs

Foto: Tanja Midthun

180 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page