top of page

Ny i Ny Næring

Den utviklinga som er i gang hos Ny Næring nå, er unikt å få være med på! sier Michelle Brenden, vårt nytt tilskudd som grafisk designer.Hun skal altså utforme bladet Ny Næring, men også lage annonser, vedlikeholde nye nettsider og jobbe med markedsoppgaver i bedriften. - Som regel når du komme inn i en bedrift er veien ‘satt’, og man får gjerne ikke være med ‘å brøyte’ veien, slik man får mulighet til her. Det, og samtidig få utvikle meg og lære masse nytt – er en pådriver for meg, forteller Michelle videre.

Alltid kreativ

En ungdomsflørt som drev med web-design fikk øynene hennes opp for faget. - Noe omstilte seg i hodet mitt, og jeg skjønte at dette kan jeg jobbe med, sier hun.

Hun oppdaget tidlig at dette skulle bli veivalget til hennes, til morens store fortvilelse. - Mamma var nervøs jeg ikke skulle få jobb med den retningen jeg valgte, forklarer Michelle lattermildt. Likevel gikk veien videre til Oslo. - Målet var å gå kreativ skole og jeg ville jobbe med web og programmering rettet mot grafikk og utvikling. Jeg studerte 2 år for å bli interaksjonsdesigner ved det som tidligere ble kalt Norges kreative fagskole (nå under navnet, Høyskolen i Kristiania red.anm.).

God erfaring

Michelle ble interaksjonsdesigner, som Michelle forklarer er en tolk mellom programmerer, utvikler og grafisk designer. - Nå kaller jeg meg grafisk designer, siden det er det jeg jobber som, opplyser hun. Hun kan skilte med erfaring med alt fra logo på T-skjorter til å dekorere hele hangaren til Widerøe, og det meste mellom. Selv om hun har tilholdssted på Tverlandet, er det ingen hinder. Ved hjelp av digitale verktøy, mail, Teams og konferanser – og med bil, kamera og pc, reiser Ny Næring rundt i Meløy, Gildeskål og Rødøy og Bodø. - Selv om mamma ikke mente det var den veien jeg burde ta, er hun nå veldig glad for at jeg gjorde det. For det ble det rette for meg, avslutter Michelle med et smil.

 

Tekst: Irene Granberg.

Foto: Arne Morten Einvik

198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page