Ny utgave av Ny Næring

Endelig er februar-utgaven av Ny Næring ute, dobbelt så tykk som sist, og med masse spennende stoff om samarbeidspartnerne våre! Her kan du lese hele utgaven i PDF!

Reipå Knuseri får servert marsipankake til lunsj, etter å ha blitt kåret til månedens bedrift!


Siden sist har vi har kåret månedens bedrift, Reipå Knuseri, som feirer 50 år i 2020. Til tross for rolige vintertider klarer daglig leder Frank Robert Svendsgård å holde 20 menn i kontinuerlig arbeid og oppnår lønnsom drift. Dét krever sin bedriftsleder!


Venstre bilde: Bedriftsleder hos Cargill, Herulf Olsen. Høyre bilde: Kim Aronsen, driftstekniker hos Mowi i Glomfjord.


Vi har besøkt Kim Aronsen, som i 12 år var reisende soldat, men som hoppet av for å prioritere familien. Nå jobber han som driftstekniker hos Mowi i Glomfjord hvor han har full frihet til å utvikle og lage smarte innretninger som kan forbedre eller forenkle produksjonen av smolt. Vi har også tatt oss en prat med Herulf Olsen, bedriftsleder i Cargill, som brukte 2019 til å feire 30-årsjubileum OG slå produksjonsrekorden sin med godt over 5000 tonn!


Knut Ivar Amundsen, ny daglig leder hos Bilfinger i Glomfjord.


Ellers kan du lese om Knut Ivar Amundsen hos Bilfinger som etter snart 40 år i bedriften, har tatt over som daglig leder, og om Moldjord Bygg og Anlegg som i i følge ordreboken kommer til å omsette for nær 400 millioner i år og til neste år. Og mye, mye mer selvfølgelig!


Styret og eierne i Moldjord Holding AS kan sammen med daglig leder glede seg over en svært vellykket snuprosess der selskapet deres, Moldjord Bygg og Anlegg AS, nær har doblet omsetningen sin i løpet av en fem- årsperiode. Fra venstre Sverre Willumsen, Kåre Eggesvik, Frode Strand, Svenn Are Jenssen (styreleder), Finn Nikolaisen (daglig leder), Knut Skjemstad og Arne Wiik.23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ny Næring AS
Spilderneset 12, 8150 Ørnes
Tlf. 468 92 099

E-post: post@nynaring.no

Vi bruker EHF-faktura

Org. nr. 921 567 995

©2020 by Ny Næring