top of page

Ny utgave av Ny Næring

Endelig er februar-utgaven av Ny Næring ute, dobbelt så tykk som sist, og med masse spennende stoff om samarbeidspartnerne våre! Her kan du lese hele utgaven i PDF!

Reipå Knuseri får servert marsipankake til lunsj, etter å ha blitt kåret til månedens bedrift!


Siden sist har vi har kåret månedens bedrift, Reipå Knuseri, som feirer 50 år i 2020. Til tross for rolige vintertider klarer daglig leder Frank Robert Svendsgård å holde 20 menn i kontinuerlig arbeid og oppnår lønnsom drift. Dét krever sin bedriftsleder!


Venstre bilde: Bedriftsleder hos Cargill, Herulf Olsen. Høyre bilde: Kim Aronsen, driftstekniker hos Mowi i Glomfjord.


Vi har besøkt Kim Aronsen, som i 12 år var reisende soldat, men som hoppet av for å prioritere familien. Nå jobber han som driftstekniker hos Mowi i Glomfjord hvor han har full frihet til å utvikle og lage smarte innretninger som kan forbedre eller forenkle produksjonen av smolt. Vi har også tatt oss en prat med Herulf Olsen, bedriftsleder i Cargill, som brukte 2019 til å feire 30-årsjubileum OG slå produksjonsrekorden sin med godt over 5000 tonn!


Knut Ivar Amundsen, ny daglig leder hos Bilfinger i Glomfjord.


Ellers kan du lese om Knut Ivar Amundsen hos Bilfinger som etter snart 40 år i bedriften, har tatt over som daglig leder, og om Moldjord Bygg og Anlegg som i i følge ordreboken kommer til å omsette for nær 400 millioner i år og til neste år. Og mye, mye mer selvfølgelig!


Styret og eierne i Moldjord Holding AS kan sammen med daglig leder glede seg over en svært vellykket snuprosess der selskapet deres, Moldjord Bygg og Anlegg AS, nær har doblet omsetningen sin i løpet av en fem- årsperiode. Fra venstre Sverre Willumsen, Kåre Eggesvik, Frode Strand, Svenn Are Jenssen (styreleder), Finn Nikolaisen (daglig leder), Knut Skjemstad og Arne Wiik.44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page