top of page

Nytt, stort, lekkert

Allerede sterk Salten-entreprenør vokser trygt videre. Nå også i særdeles flotte lokaler.


Flott spisesone med stort, moderne kjøkken. Mørke farger, spennende belysning.

- Jeg er utrolig stolt over disse lokalene, og de ansatte ble veldig fornøyd og overrasket over hvor flott det ble. Du vet, vi jordnære arbeidsfolk er ikke vant til å ha det så flott, humrer Finn Nikolaisen fra sitt store hjørnekontor med store vindusflater. Huseier som satser Fra kjellerlokaler på 300 kvadrat, til nå nesten det dobbelte – oppe i høyden og med flott utsikt over Saltenfjorden. Dette er den nye virkeligheten for administrasjonen og prosjektlederne i Moldjord Bygg og Anlegg, her i Alsgården på Jensvoll i Bodø. - Det skulle bygges treningsstudio over oss, og huseieren foreslo at vi flyttet opp til 3. etasje. Nå har han investert store beløp både innvendig og utvendig, og resultatet er blitt utrolig flotte lokaler for oss. Dermed har vi tegnet en ny og langvarig leieavtale, forteller Moldjord Bygg og Anleggs daglige leder. Etter årene med brakkerigg i Notveien, bak Alsgården, flyttet han og staben inn i kjelleren i 2016, til 11 kontorplasser, kjøkken og møterom. Nå, 4 år senere, har den solide og voksende entreprenøren fått 14 kontorplasser, men med rom for flere. Og fantastisk flotte møterom og kjøkken/spisesone – interiør-designerne i Løwini har fått spillerom fra huseier Trond Amundsen i Nye Alsgården AS.


Romslig konferanserom med alle IKT-muligheter.

Konkurransefortrinn - For oss har disse nye lokalene med langsiktig rekruttering å gjøre, helt klart. Vi konkurrerer med de store entreprenørene om dyktige ingeniører og andre med høy utdanning, og da må vi ha fasiliteter som forteller at her er det bra og hyggelig å være. - For å si det sånn: vi kunne ikke hatt de siste årenes vekst i stab og omsetning, dersom vi fortsatt hadde holdt til i brakkeriggen, fastslår han. Selv kontrollerer Finn en tredel av aksjene i Moldjords eierselskap Moldjord Holding AS, og har ledet staben på 62, og anleggsvirksomheten, fra 121 til 143 til 151 millioner kroner i omsetning, altså de tre siste årene. Fjoråret endte med solide 3,3 millioner kroner i driftsresultat. - Vi merker en stadig større interesse for å jobbe hos oss. Folk er ikke kun opptatt av lønn, men også hvilket miljø man vil inn i, og vi har klart å bli en større og enda mer attraktiv arbeidsgiver. Og de neste årene kommer vi nok til å utvide med enda flere, opplyser Finn.

Vi merker en stadig større interesse for å jobbe hos oss. Folk er ikke kun opptatt av lønn, men også hvilket miljø man vil inn i. - Finn Nikolaisen

Sjefens kontor med upåklagelig utsikt over Salten-omland.

 

Tekst og foto: Edmund Ulsnæs

393 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page