top of page

På plass hos Bilfinger

- Jeg trives aller best når kundene er fornøyde og jeg er fornøyd med egen innsats! Smiler Emil Arvid Sandmo Karlsen (20) - rimelig fersk elektriker hos Bilfinger.


Meløyfjerding ble han først i 2016 da han sammen med foreldrene flyttet til Reipå. Så gikk det slag i slag hvor han fullførte grunnskole og deretter elektrolinja ved Meløy videregående skole.

- I utgangspunktet hadde jeg siktet meg inn på å gå TIP-linja (teknikk og industriell produksjon), men etter et hospiteringsbesøk på elektrolinja byttet jeg helt mening, smiler han.


Jeg synes jobben i seg selv er veldig spennende, men det beste er når man får gode tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd med jobben du har gjort. Emil Arvid Sandmo Karlsen

Emil Arvid Sandmo Karlsen er ny hos Bilfinger som servicetekniker og bidrar til å bygge opp Bilfingers satsing mot privatmarkedet.

Tilbakemeldingene

På hospitering fikk de prøve seg på enkle monteringer av stikk-kontakter og da var det gjort – plutselig var sto elektriker øverst på lista hans. Hos Bilfinger jobber han i all hovedsak hjemme hos privatfolk på oppdrag som servicetekniker. Det er nemlig der Emil trives best.

- Jeg synes jobben i seg selv er veldig spennende, men det beste er når man får gode tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd med jobben du har gjort. Og hjemme hos private får du den tilbakemeldingen ganske umiddelbart, utdyper han.

Spennende er jobben, men aller best er de gode tilbakemeldingene Emil får fra kunder. – Da føler man seg veldig bra!

Viktige relasjoner

Læretiden gjennomførte Emil hos Ossletten Elektro i Saltstraumen og når jobb skulle søkes visste han hvor han ville.

- Det ble naturlig for meg å søke jobb i Meløy etter det, det er her jeg har familie og venner og trives best.

- Elektrikere er ettertraktet for tiden. Hvorfor Bilfinger?

- Jeg har en god relasjon til Ronny som er enhetsleder for elektroavdelingen her, i tillegg til at en kompis av meg jobber her. Det var et viktig trekkplaster for meg helt i begynnelsen, og nå stortrives jeg i bedriften. Angrer ikke, smiler han.

 

Emil Arvid Sandmo Karlsen (20) er oppvokst på Godøynes. Flyttet til Reipå i 2016. Grunnskole på Ørnes og så elektrolinja i Glomfjord 2018-2020. Lærlingetiden ble gjennomført hos Ossletten Elektro i Saltstraumen. Han er sønn av Nina Elisabeth Karlsen og Raymond Sandmo Karlsen. Han har en eldre søster – Silje.

 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page