top of page

Signerte ny stor-jobb

Kontrakt-dokumentene de to signerer på, er A4-små. Men oppdraget, dét er stort, langvarig og viktig. For både Coop Nordland og Moldjord Bygg og Anlegg. Og ikke minst for Inndyr i Gildeskål.

Fin jobb, fin dag! Daglig leder Finn Nikolaisen i Moldjord Bygg og Anlegg (t.h.) signerer kontrakt på nybutikk på Inndyr, sammen med eiendomssjef Håvard Andreassen i Coop Nordland. Bak f.v. Glenn Molid og Hallvard Johansen.

- Dette er et stort prosjekt for oss, og vi ser veldig fram til å gå videre i samarbeidet med Moldjord, slik at arbeidet kan settes i gang, smiler Håvard Andreassen. Eiendomssjefen i Coop Nordland har nettopp signert kontrakten, i likhet med daglig leder Finn Nikolaisen i Moldjord Bygg og Anlegg. Håvard og Coop skal bruke over 50 millioner kroner på det splitter nye forretningsbygget med leiligheter i Inndyr sentrum. Finn og hans menn skal sette det opp, og lander dermed et oppdrag på over 35 millioner kroner. Ikke planke, nei Det var mandag 2. november at partene kunne invitere Ny Næring til hyggelig fotoseanse i Moldjords kontorbase i Alsgården i Bodø. Håvard har med seg Coops prosjektleder for den forestående Inndyr-satsingen, nemlig Glenn Molid, mens Hallvard Johansen skal prosjektlede Moldjords del. - Vi har jobbet lenge for å få dette på plass, så dette er en hyggelig dag! Vi har erfaring fra før med å bygge forretningsbygg med leiligheter, og for oss er dette et prosjekt med fin størrelse, mener Finn. - Det blir ikke noe «planke-prosjekt» - det er krevende med leiligheter og butikk i samme bygg. De som bor der skal slippe å irritere seg over støy, og kravene er strenge til både lyddemping og brannsikring, opplyser Glenn.

Vegg i vegg med dagens slitne Coop-bygning skal det nå bygges lekker butikk og flotte leiligheter – alt vendt mot den flotte havna på Inndyr. Illustrasjon: EIE eiendomsmegling


Innsalget i gang Bygget som nå skal opp ved siden av det nåværende Coop-bygget på Inndyr, har grunnflate på om lag 1.000 kvadratmeter. Med ny inngang fra havna blir det fra 2022 Coops nye Prix-butikk som skal disponere den første etasjen. På butikktaket: i alt 7 leiligheter, hver på drøye 85 kvadrat. EIE eiendomsmegling i Bodø innledet for alvor salget av disse for bare noen dager siden. - Dette er forbeholdet for vår del, understreker Håvard Andreassen. - Altså: vi er optimistiske med tanke på å få solgt tilstrekkelig med leiligheter, men skulle dette ikke lykkes, vil vi vurdere å bygge butikken uansett. Den gamle bygningen rives når den nye er ferdig, slik at vi får plass til rundt 25 nye parkeringsplasser, opplyser han. Mer om denne glad-saken i Ny Næring, papirutgaven 18. november!

 

Tekst og foto: Edmund Ulsnæs

1 247 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page