top of page

Storfint besøk

Været kom som bestilt da Montèr Solhaug fikk besøk av leverandøren Bosch. – Det er jo flere aktører i Meløy som selger dette merket, så det er klart vi takker ja når vi får tilbudet, forklarer Kent Ole Hansen.

F.v. Svein Rudshagen (Bosch), Kent Ole Hansen, Odd Arne Hartz-Ressem (Bosch) og Bernt Ole Jensen.


Onsdag denne uka hadde nemlig Bosch storutstilling foran Montér Solhaug i Spildra. De stilte med to flinke fagfolk – tilgjengelig for kundene hele dagen. Og det var masse aktivitet!

Øker etterspørsel Per i dag har butikken et godt utvalg av det populære merket. Men butikkmedarbeider Kent Ole Hansen ser ikke bort i fra at sortimentet må utvides etter besøket.

- Vi selger mye av merket allerede, men vi ser jo at slike besøk som dette gjør at folk får øye på flere av produktene i serien – og det gjør at etterspørselen etter bredere utvalg øker, sier han.

En kombo av knallvær, ballonger og beliggenheten til Montér Solhaug gjorde at utstillingen ble suksess – det var jevnt trykk gjennom hele dagen. - Det har mye å si at vi var så heldige med været, men det er klart at det hjelper at vi ligger rett ved veien der mange kjører forbi i løpet av dagen også!


Kent Ole Hansen og Bernt Ole Jensen


God uttelling for alle Men utstillingen var interessant for både kunder og ansatte. Kent Ole Hansen og Bernt Ole Jensen som var ute sammen med Bosch-gutta lærte også masse nytt. - Det å ha den ekspertisen tilgjengelig og kunne spørre spørsmål samtidig som man har utstyret, det lærer vi mye av. Det gjør også at vi som butikk kan yte bedre service ovenfor kundene våre – som både lurer på ting i forbindelse med kjøp, eller i etterkant av et kjøp, forteller Kent Ole. For noen måneder siden hadde det ikke latt seg gjøre å arrangere noe som dette, med tanke på Covid-19 - men med viktige smittevernstiltak kunne selgerne komme på besøk likevel. - Vi er veldig glade for at det lot seg gjøre med besøk, det er deilig å kunne arrangere slikt som dette igjen! Men vi tar selvfølgelig smittevern på alvor og har hatt både registrering av kunder og sprit-stasjoner - og maten har vi servert selv, sier Bernt Ole Jensen.

 

Tekst og foto: Synne Bakken Ulsnæs

185 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page