top of page

Stort sprang for Morten

Morten Larsen (28) jobbet som heltidsmusiker i åtte år. Nå har Bodø-mannen flyttet til Reipå, kjøpt seg hus og landet spennende jobb hos Solhaug Byggevare.


- Jeg er veldig takknemlig for sjansen. For en som kommer ´utenifra‘ og ikke har det store kontaktnettet her var det utrolig fint at Anita Taraldsen ønsket å satse på meg, smiler han.

Planen var å bli pianostemmer og Morten takket for seg som aktiv musiker. Så røyk planen da mannen som skulle lære han opp som pianostemmer sluttet å ta kontakt.

- Det var jo veldig kjipt, og da sto jeg der da. Ingen inntekt, og en enormt lang vei tilbake til å jobbe som fulltidsmusiker. Bandene hadde erstattet meg og jeg måtte ha begynt på ´scratch´ i så fall.


Det ble riktig for Morten å ta et ganske stort karrieresprang. – Det er ingenting i meg som ønsker å gå tilbake til å være musiker.

To uker

Han fikk seg jobb på søppelbil, og så begynte ballen å rulle. Det resulterte i at han kjørte opp til vogntog i Stjørdal så han kunne kjøre bilen. Så ble han ringt fra IRIS i Meløy, og begynte så i jobb der som sjåfør.

- Etter hvert nærmet kontrakten min seg slutten og det var ikke mulighet for å fortsette. I mellomtiden hadde jeg kjøpt meg hus på Reipå, som trengte en del oppussing, og var en del innom på Montér på Ørnes. Han kom i snakk med Anita, og to uker etter endt kontrakt hos IRIS hadde han ny jobb hos Solhaug Byggevare.


Jeg stortrives virkelig. Det er ingenting i meg som sier at jeg vil tilbake som musiker og det forteller meg at dette var rett valg. Morten Larsen

God på kundeservice

- Jeg stortrives virkelig. Det er ingenting i meg som sier at jeg vil tilbake som musiker og det forteller meg at dette var rett valg, smiler Morten.

Han trives med kjøringen, og ikke minst folkene han får hjelpe igjennom jobben sin. - Jeg mener god kundeservice er viktig. Det er gøy å kunne hjelpe og jeg ser frem til å bli ordentlig god på dét.

Å selv ha et oppussingsprosjekt hjelper han, både i å tilegne seg kunnskap, men også å kunne relatere til kundene.

- Jeg gjør meg en del erfaringer som kommer godt med når kunder har spørsmål om diverse prosjekter.

 

Morten Larsen (28) er oppvokst i Bodø og har gått grunnskolen på Grønnåsen. Så gikk han musikklinja ved Bodø videregående skole. I 8 år jobbet han som heltidsmusiker, før han nå har byttet karriere-vei. Han er ansatt som sjåfør hos Solhaug Byggevare og er bosatt på Reipå hvor han har kjøpt seg hus.


 

Tekst og foto: Malin B. Ulsnæs

239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page