top of page

Til ny elektro-jobb

Ung mann, imponerende fartstid i Elektro-systemet. Nå klar for enda kraftigere saker.


- Jeg var klar for nye utfordringer, så da denne muligheten kom, bestemte jeg meg for å gripe den, smiler Patrick Kaspersen.


Patrick Kaspersen


14 år allerede

31-åringen er nemlig den foreløpig siste av flere nyrekrutteringer hos Statkraft Energi det siste året. Patrick forlater stillingen som elektriker hos Meløy Elektro etter omlag 5 år, og blir nå fagarbeider elektro - med arbeidsbase i kraftverksgruppa på Fykan ved Glomfjord.

- Å teste noe nytt er i seg selv spennende. Og etter å ha jobbet faktisk 13 år i Elektro i Bodø og Meløy, er det litt artig å teste ut nye arbeidsmåter på en ny arbeidsplass.


Forlot Bodø

På privaten er Patrick bosatt i Spildra ved Ørnes, etter oppveksten i Bodø. Det var i 2016 at han og samboer Maja Krogh Hansen (30) – opprinnelig fra Neverdal – flyttet til Meløy og kjøpte hus. Da hadde han bakgrunn fra elektrofag ved Bodø videregående skole, og både læretid, bestått fagbrev og allerede mange års erfaring hos Elektro Bodø med seg på flyttelasset. I ettertid har paret fått datteren Elida (snart 3 år).

- Jeg visste selvsagt om Statkraft og hva de driver med, før jeg søkte. Men jeg har fått mye mer kunnskap nå, og gleder meg til å komme i gang!

 

Tekst og foto: Edmund Ulsnæs138 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page