top of page

Tar jobben på ramme alvor

- Det er veldig viktig at ting blir gjort ordentlig! Og at man er i rute og har gjort ting ferdig når de skal være ferdig, sier Robin Strømdahl Sleipnes (32) hos Selstadvinduet.Å gjøre en god jobb, som kundene blir fornøyde med, er viktig for Robin. Han jobber mye selvstendig, og har ansvaret for å ferdigstille vinduene før de blir levert ut til kundene. - Det er viktig å ta jobben på alvor, og gjøre det man skal når det skal gjøres! Man kan ikke stå en dag der vinduer skal leveres, og så er de ikke klare, det går ikke, sier han bestemt.


Opplever mestring Med generell studiekompetanse, tatt som privatist, og snekkererfaring fra tidligere jobb søkte Robin jobb hos Selstadvinduet for to år siden. - Det var egentlig tilfeldig at jeg endte opp her, jeg søkte på en god del forskjellige jobber. Men jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk jobb her! smiler han. Robin beskriver en god arbeidsplass, med et godt arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver. - Jeg lærte fort, med flinke folk rundt meg til å vise meg, og opplevde fort mestring i arbeidet. Så dette er absolutt den rette jobben for meg!


Jeg lærte fort, med flinke folk rundt meg til å vise meg, og opplevde fort mestring i arbeidet. Så dette er absolutt den rette jobben for meg! Robin Strømdahl Sleipnes

Siste ‘kontrollpost’ Ansvaret som kommer med å være siste ‘kontrollpost’ før vinduene sendes ut til kunder, tar Robin på alvor. - Jeg kjenner på ansvaret, og ønsker jo at det produktet vi sender fra oss skal være optimalt for kundene! Det handler om ryktet til bedriften, og dét er veldig viktig å ta godt vare på, forteller Robin. Ekstra stas er det når man får skryt av kunder, eller gode kollegaer som påpeker godt utført arbeid. - Ja, det er moro. Jeg tror nok de aller fleste synes det er artig å få skryt for en jobb man har gjort, så det vokser man litt på. Og han trives godt med å jobbe selvstendig, og styrer sin «avdeling» i fabrikken alene. - Jeg liker ansvar, og jeg jobber godt alene. Men det er veldig greit med gode kollegaer som kan hjelpe til, hvis det er behov for det, smiler Robin.De har et godt arbeidsmiljø på jobb, og sammen med sjef Tord Selstad (t.v) trives Robin godt hos Selstadvinduet!


Friluftsmann Han er oppvokst i Tjongsfjord, og bor fremdeles der med familien sin. Noe som resulterer i pendling til jobben på Selstad hver dag. Fra han går ut av døra hjemme til han mønstrer på jobb bruker han omlag en time, inkludert litt venting på ferga. - Det går egentlig veldig greit å pendle, jeg har vært vant til det fra tidligere, så det er ikke noe problem, sier han. På fritiden sin er Robin en friluftsmann, som gjerne tar seg en tur på fjellet for å fiske. - Det er travelt med jobb, familie og unge barn, men jeg prøver å få det til så ofte som det lar seg gjøre, det er nok det som er hobbyen min, da, sier han. 30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page