top of page

Vil lytte og løfte fram

- Vi vil løfte bedriftene våre fram, synliggjøre dem, og derfor vil vi samarbeide med Ny Næring!


Hun roser den kommunale ledelsen og Sjøfossen Næringsutvikling. Nå vil styreleder Kine Helén Oldervik i Gildeskål Næringsforum samarbeide videre med Ny Næring AS, for å løfte fram egne medlemsbedrifter.

Hun ser fram til et godt og viktig samarbeid, styreleder på tredje året i Gildeskål Næringsforum (GNF), Kine Helén Oldervik (36). Nå viderefører hun nemlig profileringssamarbeidet med Ny Næring. For at bedriftene skal få mulighet til å markedsføre seg lokalt, har GNF tidligere investert i 5 informasjonsskjermer – disse administreres allerede av Ny Næring AS. Nå skal foreningen også presenteres i profileringsbladet som produseres av samme bedrift. - Gildeskål Næringsforum er opptatt av å løfte bedriftene frem ved hjelp av synliggjøring. Med informasjonsskjermer og samarbeid med Ny Næring kan bedriftene få god reklame, legger Kine til.

Gildeskål Næringsforum er opptatt av å løfte bedriftene frem ved hjelp av synliggjøring. Med informasjonsskjermer og samarbeid med Ny Næring kan bedriftene få god reklame. - Kine Helén Oldervik

Skal høres I en kommune med i underkant av 2.000 innbyggere har Gildeskål Næringsforum allerede etablert seg som en solid interesseorganisasjon for 41 bedrifter i regionen. En møteplass for medlems-bedrifter der alle kan ta opp spørsmål og problemstillinger, få relevant informasjon samt knytte nettverk. Etter en stille tid grunnet Covid-19, er næringsforumet i høst gang som før. Kine mener det er viktig med et møtepunkt for bedrifter, for å støtte hverandre og å bli kjent. - Alle bedrifter i alle størrelser er velkommen og alle er like viktige for oss. Det handler om at medlemmene våre skal bli hørt. Hos oss kan medlemmene dele erfaringer og høste av andres. Vi har også et godt samarbeid med den kommunale ledelsen og Sjøfossen Næringsutvikling (SNU), forteller hun.

Godt samarbeid Kine har ikke annet enn god-ord å si om bedriftene og samarbeidspartnerne, og opplyser at næringsforumet er en høringsinstans og et bindeledd mellom medlemmene og det kommunale. Kontingenten har vært lav og uforandret i 10 år. - Vi har to næringscafeer i året, årsmøte og seks møter med kommuneledelsen og SNU i tillegg til temakvelder basert på ønsker fra medlemmene. Næringscafé har vi rundt om i kommunen, der medlemmene kan ta opp spørsmål. Og vi gir oss ikke før vi finner svar på det våre medlemmer lurer på. Styrelederen selv har en variert bakgrunn og har jobbet blant annet innen hotellbransjen og ved Bodø Hovedflystasjon, samt Forsvarets operative hovedkvarter på Reitan, før hun flyttet med mann og barn tilbake til sitt barndomshjem på Inndyr. Hun har jobbet som prosjektmedarbeider i Kigok siden 2014 og har ledet flere prosjekter.

 

Tekst og foto: Irene Granberg

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page