VÅRE TJENESTER

BLADET 
NY NÆRING

Newspaper

VI BYGGER
NETTSIDER

Holding Camera

DIGITALE
PRODUKSJONER

Writing on Tablet

GRAFISK
DESIGN

Design Magazine

MARKEDSFØRING
I SOSIALE
MEDIER

iphone

1. BLADET NY NÆRING

I vårt populære profileringsblad med godt nyhetstrøkk møter vi stolte bedrifter og stolte arbeidsfolk i Meløy, Rødøy, Gildeskål og Bodø. Satsinger, forbedringsarbeid, nye oppdrag og reportasjer fra arbeidsplassen – dette er typisk innhold i bladet. Og ikke minst små og store portretter med flinke ledere og arbeidstakere hos våre så langt 24 samarbeidsbedrifter. Ny Næring kommer i 2020 i fem papirutgaver på inntil 64 sider, og både utgavene og enkeltartiklene kan også leses her på www.nynaring.no.

2. VI BYGGER NETTSIDER

For å kommunisere effektivt og forståelig med din målgruppe, lønner det seg å ha en moderne og stilfull nettside. Ønsker du en plass hvor du kan samle informasjon om din bedrift, legge ut nyheter, og rett og slett profilere din bedrift på en positiv måte? La oss bygge nettsiden din!

3. DIGITALE PRODUKSJONER

I 2020 er film en av de mest effektive måtene å kommunisere med målgruppen vår på. For å få ut et budskap, enten det handler om å informere eller selge, er film og videosnutter en av de aller beste virkemidlene. Film kan brukes på nettsider eller Facebook, og vil øke spredningen av budskapet ditt dramatisk. Vi leverer profilerings – og informasjonsfilmer som kan hjelpe deg med å nå din målgruppe!

4. MARKEDSFØRING I SOSIALE MEDIER

Ønsker du å benytte deg av nettside og Facebook for å nå ut til din målgruppe, men har kanskje ikke tid, kompetanse eller interesse av å gjøre det selv? La oss drifte din Facebook-profil, eller nettside. Vi fyller opp med spennende innhold, og drifter profilene dine på en daglig basis, slik at du kan bruke tiden din på det du er god på; lede din bedrift!

5. GRAFISK DESIGN

Det finnes mange metoder for å effektivt nå kundegruppen eller målgruppen sin på, men felles for de alle er at de benytter seg av godt grafisk design! Enten du er på jakt etter ny logo til bedriften din, en brosjyre som informerer eller en annonse for å profilere deg så kan vi hjelpe deg.

 
 
 
 
 

Ny Næring AS
Spilderneset 12, 8150 Ørnes
Tlf. 468 92 099

E-post: post@nynaring.no

Vi bruker EHF-faktura

Org. nr. 921 567 995

©2020 by Ny Næring