VÅRE TJENESTER

BLADET 
NY NÆRING

Newspaper

VI BYGGER
NETTSIDER

Holding Camera

DIGITALE
PRODUKSJONER

1. BLADET NY NÆRING

I vårt populære profileringsblad med godt nyhetstrøkk møter vi stolte bedrifter og stolte arbeidsfolk i Meløy, Rødøy, Gildeskål og Bodø. Satsinger, forbedringsarbeid, nye oppdrag og reportasjer fra arbeidsplassen – dette er typisk innhold i bladet. Og ikke minst små og store portretter med flinke ledere og arbeidstakere hos våre omlag 20 samarbeidsbedrifter. Ny Næring kommer i 2021 i fire papirutgaver på inntil 64 sider, og både utgavene og enkeltartiklene kan også leses her på www.nynaring.no.

2. VI BYGGER NETTSIDER

For å kommunisere effektivt og forståelig med din målgruppe, lønner det seg å ha en moderne og stilfull nettside. Ønsker du en plass hvor du kan samle informasjon om din bedrift, legge ut nyheter, og rett og slett profilere din bedrift på en positiv måte? La oss bygge nettsiden din!

3. DIGITALE PRODUKSJONER

I 2021 er film en av de mest effektive måtene å kommunisere med målgruppen vår på. For å få ut et budskap, enten det handler om å informere eller selge, er film og videosnutter en av de aller beste virkemidlene. Film kan brukes på nettsider eller Facebook, og vil øke spredningen av budskapet ditt dramatisk. Vi leverer proffe profilerings – og informasjonsfilmer som kan hjelpe deg med å nå din målgruppe!